Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor spoiler: H επιστροφή του Ατζούν και το έπαθλο που δεν έχει...

Survivor spoiler: H επιστροφή του Ατζούν και το έπαθλο που δεν έχει ξαναδοθεί

Survivor spoiler: Ένα σούπερ βραβείο θα δοθεί σήμερα στο Survivor στον δεύτερο αγώνα Ελλήνων και Τούρκων

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και τον άγριο καβγά της Βρισήιδας με τον Σπύρο Μαρτίκα, το Survivor επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τον δεύτερο φετινό αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους.

Λόγω του αγώνα αυτού, μάλιστα, επιστρέφει στο Survivor και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, προκειμένου να ανακοινώσει μαζί με τον Γιώργο Λιανό το «σούπερ έπαθλο».

Ο Γιώργος Λιανός είχε προϊδεάσει τους Έλληνες παίχτες του Survivor από το επεισόδιο της Τετάρτης για όσα πρόκειται να συμβούν λέγοντας τους ότι πρόκειται για ένα βραβείο «που δεν έχει δοθεί ποτέ στο Survivor».

Έχοντας, λοιπόν, στο πλευρό του τον Ατζούν, ο Γιώργος Λιανός επιβεβαιώνει τις προσδοκίες των παιχτών για «τεράστια ημέρα» και «τεράστιο έπαθλο» καθώς, όπως ανακοινώνει, η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στο Κουρασάο!

Το Κράτος του Κουρασάο είναι νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας. Αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ