“Σήμερα ήταν μια μέρα..”: Το αινιγματικό μήνυμα της Νάταλι Κάκκαβα στο Instagram και οι κρίσιμες ώρες για το ζευγάρι

Μετά τις έντονες συζητήσεις με το ΣΚΑΙ, η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται και τα κανάλια έχουν ξεκινήσει από νωρίς τον σχεδιασμό των προγραμμάτων τους, με ανακατατάξεις, μεταγραφές και αποχωρήσεις να βρίσκονται στο πλάνο.

Στον ΣΚΑΪ έχουν αρχίσει από τώρα τον χορό των διαπραγματεύσεων με το δυναμικό του για το ποιες εκπομπές μένουν, ποιες κόβονται και ποιοι αλλάζουν πόστο και φυσικά, ανάμεσα στα ονόματα που υπάρχουν συζητήσεις είναι αυτό του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα», το ζευγάρι του «Όλα Γκουντ» είχε σήμερα ένα κρίσιμο ραντεβού με το κανάλι, στο οποίο θα συζητιόταν το τηλεοπτικό μέλλον του διδύμου και το αν θα παραμείνει, θα αποχωρήσει ή θα αλλάξει τηλεοπτική ζώνη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες στο Znews, ο παρουσιαστής εθεάθη να περνάει το κατώφλι μεγάλης εταιρείας παραγωγής, την ίδια στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος, άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα επιστρέψει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ναταλί Κάκκαβα, ανέβασε μία φωτογραγία στο Instagram, με ένα αινιγματικό μήνυμα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ