Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleEurovision: Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε σχόλιο που δέχτηκε - «Αδερφή...

Eurovision: Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε σχόλιο που δέχτηκε – «Αδερφή είμαι, αλλά καλή αδερφή»

Με χιούμορ αντιμετώπισε για ακόμη μία φορά ο παρουσιαστής «επίθεση» που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του – Δείτε βίντεο

Με ακομπλεξάρτιστη διάθεση, όπως πάντα, απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα σχόλιο που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του.

Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».

«Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λεκτική «επίθεση» που δέχτηκε. «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ