Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕξερράγη ο Νίκος Μουτσινάς: «Σαπίλα είναι, διώξτε τους, πρέπει να γυρίσουν σπίτι...

Εξερράγη ο Νίκος Μουτσινάς: «Σαπίλα είναι, διώξτε τους, πρέπει να γυρίσουν σπίτι τους»

Νίκος Μουτσινάς κατακεραυνώνει το Survivor, με αφορμή ακόμη έναν καβγά στην καλύβα των Μπλε και τον έντονο εκνευρισμό του Στάθη Σχίζα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Για σαπίλα έκανε λόγο ο Νίκος Μουτσινάς

Μετά την προβολή του αποσπάσματος από το Survivor, ο παρουσιαστής υπογράμμισε «σαπίλα είναι, αλλά έχει μεγάλο ποσοστό θεωρώ, γιατί κάπως τους ξύνει. Ο άλλος χθες δεν έσπασε όλα τα παιχνίδια; Είδα ότι τα κάνανε ρημαδιό και πήρε μια ποινή. Μα, διώξτε τους! Κλείστε το αρχικά! Παιδιά, είναι ένα κοινωνικό πείραμα κι έχει βγει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες δεν μπορούν άλλο, μάλλον είναι πολλά τα νεύρα τους».

Η απογοήτευση του Νίκου Μουτσινά για το survivor

Και συμπληρώνει ο Νίκος Μουτσινάς «εγώ πόσες φορές δηλαδή, έχω χάσει εδώ πέρα και δεν έχω σπάσει -ας πούμε- το σκηνικό; Που θα μπορούσα να το κάνω. Εγώ όμως, τρώω, κάνω το μπάνιο μου, πάω σπίτι μου και ξανάρχομαι. Ο άλλος που είναι εκεί πέρα, προφανώς και τρελαίνεται».

Τέλος, ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι survivor πρέπει να σταματήσει εδώ, σημειώνοντας «εγώ θεωρώ πως σιγά σιγά πρέπει να γυρίσουν σπίτι τους, ας κάνουν μια τελευταία βουτιά. Είναι πολύ το πράγμα, πάρα πολλή ένταση και θυμός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ