Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ Μαρία Αντωνά συναντήθηκε με τη Σοφιάννα Αβραμάκη μετά τις φήμες για...

Η Μαρία Αντωνά συναντήθηκε με τη Σοφιάννα Αβραμάκη μετά τις φήμες για τον Άρη Σοϊλέδη

Το καρφί για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και η φωτογραφία των δύο κοριτσιών στο Instagram

Η Μαρία Αντωνά συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία επέστρεψε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Η δημοσιογράφος που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη και στα σχέδιά του είναι σύντομα να παντρευτούν, δείχνει πώς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αγαπημένο της. Είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό είχαν ακουστεί πως κάτι συνέβαινε ανάμεσα στον Άρη και τη Σοφιάννα.

Η τελευταία όμως αποχώρησε και αποφάσισε να συναντήσει τη Μαρία Αντωνά και να τις δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Τα δύο κορίτσια μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία μαζί την οποία η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στο Instagram της.

Μάλιστα μέσα από τη φωτογραφία Μαρία και Σοφιάννα θέλησαν να στείλουν μήνυμα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, γράφοντας: «Βάλε καφέ να στα πω».

Πριν μερικές ημέρες, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» κι αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή, αλλά και την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

«Έχει αφήσει υπονοούμενα και ο Τάκης κι η Βρισηίδα. Ο μόνος που βγήκε και σχολίασε κάτι τέτοιο για εμένα και τον Άρη, ο οποίος μάλιστα, μόνος του ανέφερε πως το έκανε για τρολ. Κατάλαβε μάλλον, το βάρος της πράξης του κι είπε πως θα αποκαταστήσει την αλήθεια. Ίσως κατευθύνθηκε από κάποιον για να τα πει όλα αυτά. Και για μια κοπέλα που είναι ελεύθερη, είναι άσχημο να τη συνοδεύει αυτή η ρετσινιά. Αυτή κουβαλά το μεγαλύτερο φορτίο από όσα έχουν βγει προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά. 

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ο Άρης Σοϊλέδης δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί της και μάλιστα, μιλούσε συνεχώς στους συμπαίκτες του για τη Μαριά Αντωνά και τον δεσμό τους.

«Ο Άρης μέρα – νύχτα ξυπνούσε με το όνομα της Μαρίας, μας είχε πει κάθε λεπτομέρεια για τη σχέση τους. Την υπεραγαπά κι ό,τι κάνει, το κάνει για την ίδια και την οικογένειά του. Δεν μου έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, ούτε έχει ειπωθεί ποτέ κάτι πονηρό ανάμεσά μας. Ποτέ δεν απομονωθήκαμε οι δυο μας κάπου, όπως είχε αναφερθεί», δήλωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ