Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleO Kακός Xαμός στο Survivor: Aγριo ξύλο μεταξύ των παιχτών, αποβλήθηκε ο...

O Kακός Xαμός στο Survivor: Aγριo ξύλο μεταξύ των παιχτών, αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης

Ένα άγριο περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κατσαούνη στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07/05) στον ΣΚΑΙ.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε βροχή στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και ο Κατσαούνης πήγε να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου αλλά κατά λάθος πήρε αυτά του Τάκη Καραγκούνια.

Όταν σηκώθηκε ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του. Αφού ρώτησε αρκετούς και δεν τα είχε πάρει κανείς, τα βρήκε σε διαφορετική θέση από αυτήν που τα είχε αφήσει.

«Όποιος τα πήρε… το σπίτι του», είπε ο Τάκης, με τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά από μακριά: «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου σπίτια».

«Τα παπούτσια τα είχα εδώ και τα βρήκα στην παραλία. Όποιος τα πήρε θα τα ακούσει», δήλωσε ο Τάκης, ενώ ο Κατσαούνης απάντησε: «Να μην ξαναναφέρεις σπίτια».

Τότε, ο Γιώργος Κατσαούνης πλησίασε τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος, και του επιτέθηκε για τις φράσεις που χρησιμοποίησε, ενώ προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι υπόλοιποι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ενώ κάποια πλάνα “κόπηκαν” στο μοντάζ από την παραγωγή.

Μάλιστα, ο καβγάς συνεχίστηκε με την Ασημίνα ξεσπά εναντίον του Κατσαούνη και να του λέει: «Μου κάνεις τσαμπουκά; Κάθε μέρα τσαμπουκά στο πρόσωπό μου;».

Μετά το περιστατικό, ο Γιώργος Κατσαούνης εξήγησε στην κάμερα του Survivor ότι τα παπούτσια του Τάκη Καραγκούνια τα πήρε κατά λάθος και το συνειδητοποίησε αργότερα.

Όσο για τον καβγά, είπε πως δεν είχε σκοπό να χτυπήσει τον Τάκη και πως τον πλησίασε απειλητικά, γιατί ήθελε μόνο να τον φοβερίσει.

Αντιθέτως, ο Τάκης ανέφερε πως ο παίκτης τον κλώτσησε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού

Στη συνέχεια, όταν ήρθε η ώρα του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τον καβγά των δύο παικτών και ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κατσαούνης θα μείνει εκτός, έως ότου η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα του επιβάλει.

«Συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Το περιστατικό αυτό ξεπερνά τους κανόνες του Survivor. Και για τον λόγο αυτό θα ζητήσω από τον Γιώργο Κατσαούνη να αποχωρήσει από τον αγώνα. Γιώργο, θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι να αποφασίσει η παραγωγή την ποινή που θα σου επιβληθεί», είπε ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ