Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕλλάδα Έχεις Ταλέντο – Τελικός: Nικητής ο 14χρονος Κωνσταντίνος – Η εμφάνιση...

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο – Τελικός: Nικητής ο 14χρονος Κωνσταντίνος – Η εμφάνιση που του έδωσε τα 50.000€

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τον 14χρονο Κωνσταντίνο Τσαμαδό ανέδειξαν ως νικητή του σόου οι τηλεθεατές ο οποίος πέρα από την πρωτιά κατέκτησε και το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και οι 12 φιναλίστ παρουσίασαν εντυπωσιακές εμφανίσεις για να κατακτήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι τέσσερις κριτές Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά κι οι παρουσιαστές Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο είδαν για τελευταία φορά τα acts των διαγωνιζομένων, όπου έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και την καρδιά των τηλεθεατών.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκίνησε με την έναρξη του τελικού κι ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Τα δώδεκα ταλέντα που έλαμψαν επί σκηνής στον τελικό ήταν: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε τον τελικό, είχε την ευκαιρία να ψηφίσει τον νικητή του σόου μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε.

Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης ανακοίνωσαν την λήξη της ψηφοφορίας, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι ο νικητής θα προκύψει από ένα top 3, το οποίο και θα έβγαινε από εκείνους, που είχαν τις περισσότερες ψήφους.

Το Top 3 του τελικού ήταν:

  • Kings don’t care
  • Μαρηλένη και Αλέξανδρος
  • Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Μαρηλένη και ο Αλέξανδρος κατέλαβαν την τρίτη θέση, με την μικρή Μαρηλένη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ως μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος κατάφερε, τραγουδώντας παραδοσιακή μουσική να κλέψει τις καρδιές όλων.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι κριτές ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και του άξιζε η νίκη και με το παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος, μετά τη νίκη του δήλωσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω, νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο πατέρας του μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισαν το παιδί του και το έφτασαν στην κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ