Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣωτήρης Τσαφούλιας: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή, είναι...

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος»

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την καριέρα του, αλλά και στο σχόλιο του Γιάννη Κακλέα για τον Σεφερλή

Για την προσωπική του ζωή, τα γυρίσματα με τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στις κόρες του.

«Δεν μιλάμε πολύ για τη δουλειά μου με τις κόρες μου, ζητάω όμως, την άποψή τους, γιατί αυτό που κάνω δεν θέλω να τις φέρει σε δύσκολη θέση. Με τη μητέρα των παιδιών μου έχω πολύ καλή σχέση, δεν θα μπορούσε να ήταν κι αλλιώς βέβαια, γιατί τα κορίτσια μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα του σύντροφο και όπως είπε, για εκείνον κάτι πολύ βασικό είναι η σχέση του να τα πηγαίνει καλά με τις κόρες του.

«Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της. Είναι σεξιστικό κι άδικο να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια”. Δεν είναι αξεσουάρ μου η Άννα, εγώ είμαι δικό της», δήλωσε.

Αναφορικά με τη δουλειά του και τις επιτυχίες που έχει σημειώσει, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε: «Τα βραβεία είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, οι επιτυχίες και τα βραβεία “φυλακίζουν” τον άνθρωπο. Για εμένα τα βραβεία δεν σημαίνουν τίποτα. Το μεγαλύτερο βραβείο για εμένα είναι ότι με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο».

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια, καμιά φορά μπορεί να γίνεται «αυστηρός» σαν σκηνοθέτης, όμως σε καμία συνεργασία του δεν έγινε κακοποιητικός.

Όσο για τα γυρίσματα με τη Μαίρη Χρονοπούλου και το πρόβλημα που προέκυψε στην υγεία της λίγες ημέρες μετά, δήλωσε: «Η εισαγωγή της Μαίρης στο νοσοκομείο δεν είχε καμία σχέση με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο, 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε. Ήταν τιμή και δέος να σκηνοθετήσω τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και όλους τους ηθοποιούς της σειράς».

Τέλος, αναφορικά με το πρόσφατο σχόλιο του Γιάννη Κακλέα για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για τον σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για τον Μάρκο. Δεν λέει κάτι αυτό ούτε για τον Μάρκο Σεφερλή, ούτε γι’ αυτόν που έκανε τη δήλωση».Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Κακλέας είχε δηλώσει για τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό πρότζεκτ, Super Mammy: «Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ