Καίτη Γαρμπή: Ο στίχος που αρνείται να πει εδώ και 22 χρόνια – “Τον θεωρούσα χυδαίο”

345

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως εδώ και 22 χρόνια αρνείται να πει έναν στίχο από το τραγούδι που σημείωσε τεράστια επιτυχία και δεν είναι άλλο από το “Αυτό το κάτι”.

“Είχα έντονη διαφωνία με τον Φοίβο για τον στίχο του ‘Κάτι’ εκεί που ακούγομαι να λέω ‘ξέρεις ως προς το μέγεθος’. Τον θεωρούσα χυδαίο και αταίριαστο στον δικό μου λόγο. Και δεν τον ξαναείπα ποτέ εδώ και 22 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε” ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη Lifo.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την εμφάνιση στην Eurovision που άφησε ιστορία λέγοντας: “Τότε σχολίαζαν αν φορούσα εσώρουχο μέσα από την ομολογουμένως αποκαλυπτική τουαλέτα και απλά δεν απαντούσα στα σχόλια. Έπειτα από 29 χρόνια και σε τέτοιους καιρούς το ίδιο σχόλιο θα εκλαμβανόταν σαφώς ως σεξιστικό και συνεπώς “θα βράσει το κύμα της Γαρμπή”.

Ο Φοίβος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε αναφερθεί στην διαφωνία με την Καίτη Γαρμπή για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Φοίβος για το τραγούδι “Αυτό το κάτι”: Η Καίτη Γαρμπή έκλαιγε

Το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή “Αυτό το κάτι” που έγραψε ο Φοίβος, έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι η τραγουδίστρια δεν ήθελε να πει το κομμάτι που αναφέρεται στον σύζυγό της Διονύση Σχοινά. Όμως ο Φοίβος δεν ήταν διατεθειμένος να το αλλάξει.

“Δεν ήταν χοντρός καβγάς, απλά αδιαφορούσα για αυτά που μου έλεγε. Δεν τσακώθηκα ποτέ μαζί της. Δεν ήθελε να πει το “μέγεθος” και την ατάκα για τον Σχοινά και της λέω αυτό είναι το αλατοπίπερο στο τραγούδι, και έβαζε τον σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη να με παίρνει και να μου λέει “σε παρακαλώ βγάλτα αυτά γιατί κάθεται και κλαίει και δεν μπορώ να την μακιγιάρω να γυρίσω το βίντεο κλιπ. Λέω δεν πειράζει άφησέ την, θα το πάρει απόφαση.  Δεν είχα πεισμώσει απλά θεωρούσα ότι θα της κάνει πάρα πολύ καλό αυτό, όπως έγινε” περιέγραψε ο συνθέτης.