Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: “Βόμβα” από τον Τάκη Καραγκούνια – “Θα βγουν όλα στη φόρα...

Survivor: “Βόμβα” από τον Τάκη Καραγκούνια – “Θα βγουν όλα στη φόρα Σοφιάνα – Δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς”

Στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στον στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στο τρέιλερ που κυκλοφορεί για απόψε, από την Μπλε ομάδα δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι οποίες θα εκδηλωθούν τόσο μετά την δυνατή αναμέτρηση τους, όσο και στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι περιπέτειας, ο Άρης Σοιλέδης ρίχνει τα “καρφιά” του κατά του Τάκη Καργκούνια, λέγοντας για τον συμπαίκτη του ότι “τροφοδοτείται με τους τσακωμούς και θέλει να ζει μέσα από αυτούς”, ενώ ο μισθοφόρος με την σειρά του ξεσπά και τα βάζει με την Σοφιάνα Αβραμάκη. “Αρκετά έχω βουλώσει το στόμα μου σε ό,τι έχω δει και ακούσει. Θα βγουν όλα στη φόρα κάποια στιγμή Σοφιάνα μου και δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς” δηλώνει έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η κόντρα που ξεσπά, όπως φαίνεται στο απόσπασμα, ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα, έπειτα από το αγώνισμα, μεταφέρεται και στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο μισθοφόρος δεν διστάζει να κάνει μετωπική επίθεση στον φαρμακοποιό για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι. Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγορεί τον Σπύρο Μαρτίκα ότι παρουσιάζει τα πράγματα όπως θέλει κι ότι “γλύφει” τους συμπαίκτες τους.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ