«Βγαίνω από τα ρούχα μου» – «Ντύσου»: Χαλασμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Πουλόπουλο

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Χαλασμός» επικράτησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη και απάντησε σε όσους την έκριναν αρνητικά μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη διαφώνησαν μεταξύ τους στον αέρα της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ανδρέας Μικρούτσικος – Γιάννης Πουλόπουλος: Η έντονη διαφωνία στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις παθολογίες της ελευθερίας που καταντά η ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη λέγοντας: «Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες;».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε στη συνέχεια: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».

Σε μια προσπάθεια να κλείσει το θέμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ