Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΈσπασε τη σιωπή της η Μαρία Αντωνά: Η αποστομωτική της απάντηση για...

Έσπασε τη σιωπή της η Μαρία Αντωνά: Η αποστομωτική της απάντηση για το «ειδύλλιο» Άρη – Σοφιάνας

Δημόσια τοποθέτηση μέσα από την πρωινή εκπομπή του OPEN θέλησε να κάνει η Μαρία Αντωνά σχετικά με τα όσα ακούγονται για το σύντροφό της.

«Φωτιές» άναψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο χθεσινό (17/4) επεισόδιο του Survivor. Ο παίκτης της μπλε ομάδας μίλησε για Σόδομα και Γόμορα και έριξε σπόντες για σχέση μεταξύ της Σοφιάννας και του Άρη.

Τα λόγια του προκάλεσαν αντιδράσεις, όπως αυτή του Σάκη Αρσενίου που τον χαρακτήρισε «ακατάλληλο τύπο» με ανάρτησή του στο Intagram, με τη Μαρία Αντωνά μάλιστα να ανεβάζει το story του τραγουδιστή στον λογαριασμό της.

Την έντονη δυσαρέσκειά του έδειξε και ο κολλητός και κουμπάρος του Άρη, Κώστας Φραγκολιάς και πήρε θέση επί του θέματος στην εκπομπή «Happy Day». Τελευταία μίλησε για τα όσα είπε ο Εμμανουήλ, η σύντροφος του Άρη, Μαρία Αντωνά που ουσιαστικά την ενδιαφέρει άμεσα το θέμα αυτό.

Η μελαχρινή καλλονή θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο make up artist μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη Δευτέρα (18/4).

Μαρία Αντωνά: Όσα είπε μέσα από την εκπομπή

«Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις. Ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Αυτό και ειλικρινά εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ