Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠάνος Νάτσης: Απόψε η πρεμιέρα της σειράς «Σέρρες» με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο...

Πάνος Νάτσης: Απόψε η πρεμιέρα της σειράς «Σέρρες» με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο ηθοποιό

Ο Γιώργος Καπουτζίδης του εμπιστεύτηκε τον κεντρικό ρόλο της σειράς, αυτόν του Οδυσσέα – Δείτε ένα απόσπασμα από τις «Σέρρες»

Η σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει απόψε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1+, την νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤ1.

Η σειρά αναμένεται να προκαλέσει συγκίνηση, μιας και πρωταγωνιστής της είναι ο Πάνος Νάτσης, ο ηθοποιός που έχασε τη ζωή του πριν από μερικούς μήνες σε τροχαίο δυστύχημα. Η απώλειά του, βύθισε σε πένθος σύσσωμο τον εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο, που θα τον απολαύσουν στη νέα δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Δείτε ένα απόσπασμα από τις «Σέρρες», που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό»


Η σύγκρουσή του με ένα διερχόμενο φορτηγό ήταν σφοδρή και το κράνος που φορούσε δεν ήταν αρκετό για να σώσει τον Πάνο Νάτση. Το δυστύχημα ήρθε σε μία πολύ καλή φάση της ζωής του. Στα επαγγελματικά του, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα, καθώς είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τις «Σέρρες».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, του εμπιστεύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα, του κεντρικού ήρωα που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για βρει τον εαυτό του και να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ