Ανθή Βούλγαρη: «Ο άντρας μου δεν λάκισε όταν μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι παρόλο που ήμασταν λίγο καιρό μαζί»

Η Ανθή Βούλγαρη έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, αλλά και για τον σύζυγό της, ο οποίος της στάθηκε σας βράχος, παρά το μικρό διάστημα γνωριμίας του.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο “The 2Night Show”, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι ντράμερ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν εκείνος είχε πάει μαζί με γνωστό τραγουδιστή για να εμφανιστεί στην εκπομπή και πέρυσι παντρεύτηκαν στον Κισσό και η ίδια ήταν πανέμορφη νύφη, φορώντας boho νυφικό και μπότες.

Πριν, όμως, ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, πέρασαν αυτή την δύσκολη περίοδο της υγείας της, όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και ο σύζυγός της, που τότε δεν ήταν ακόμα πολύ καιρό μαζί, στάθηκε βράχος δίπλα της και δεν έφυγε.

Όπως είχε υπογραμμίσει η δημοσιογράφος “πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα”.

Η εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για το πρόβλημα υγείας της

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, επισημαίνοντας “έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα, γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου”.

Και συμπληρώνει η Ανθή Βούλγαρη, με δάκρυα στα μάτια, “με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο. Την ώρα της επέμβασης, είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισμα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι”.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ