Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΟ εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου στα σχόλια για το ντεκολτέ της

Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου στα σχόλια για το ντεκολτέ της

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο απαντά στους επικριτές που σχολίασαν τη χθεσινή της εμφάνιση

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τη χθεσινή της εκπομπή, δέχτηκε αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχολίαζαν το ντύσιμο της.

Οι χρήστες δεν θεώρησαν σωστό μια τέτοια μέρα με δύσκολη επικαιρότητα, όπως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, να βλέπουν τη συγκεκριμένη εμφάνιση στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα σακάκι-φόρεμα με ντεκολτέ σε φούξια χρώμα, με ντεκολτέ. Λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο, ανέφερε τα εξής:

«Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα. Την ευαισθησία μου και τη διακριτικότητά μου αλλά το ντεκολτέ μου.

Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως λίγο περισσότερο εμείς οι γυναίκες και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε. Το να προκαλείς έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου. Κορίτσια, μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ