Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤζον Λυγνός: “Η Μυριέλλα είναι ένα από τα ερεθίσματά μου. Συνδεόμαστε με...

Τζον Λυγνός: “Η Μυριέλλα είναι ένα από τα ερεθίσματά μου. Συνδεόμαστε με έναν υπέροχο τρόπο”

Ο Τζον Λυγνός σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, μίλησε για τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ απάντησε αν έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο survivor.

Για τη σχέση του με την παίκτρια των Διασήμων, ο καλλιτέχνης υπογράμμισε «η Μυριέλλα είναι ένα από τα ερεθίσματά μου, όταν γράφω τα τραγούδια μου».

Αναφορικά με τα όσα γράφονται τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη Μυριέλλα Κουρεντή, ο Τζον Λυγνός σημείωσε «αδιαφορώ. Και για όσα γράφονται και για όσα λέγονται. Έχω διαβάσει και άρθρο που έλεγε ότι πέθανα. Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος, ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής, διάφορα. Με τη Μυριέλλα ετοιμάζουμε έναν υπέροχο δίσκο. Μου είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους, με τη Μυριέλλα όμως σκεφτόμαστε τα ίδια. Με τη Μυριέλλα συνδεόμαστε με έναν υπέροχο τρόπο. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος κι ίσως γι’ αυτό, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ψεύτικη».

Καμία προσέγγιση για συμμετοχή στο survivor δε δέχτηκε ο Τζον Λυγνός

Σχετικά με τη φημολογούμενη συμμετοχή του στο survivor, ο Τζον Λυγνός επεσήμανε «ποτέ δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor, αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν θα ήθελα να αφήσω τη μουσική μου για να πάω στο Survivor».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ