Αλέξης Παππάς κατά Καινούργιου – Μικρούτσικου: “Το χόντρυνες, εμφανίζεστε ως αντιπρόσωποι της”

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μίλησε για τα πάντα με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αναφερόμενος στο Bachelor, ο ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο δεν είναι μαζί με την Αθηνά New York, υπογραμμίζοντας «προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα».

Ερωτηθείς από τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν ολοκλήρωσε τη σχέση του με την Αθηνά όσο ήταν μαζί, ο Αλέξης Παππάς απάντησε, εμφανώς αμήχανος, «δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας με την Αθηνά. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Στα πλαίσια ενός reality οι καταστάσεις που βιώνεις σε φέρνουν πιο κοντά, δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες που σε επηρεάζουν. Ήταν από κοινού η απόφαση μας. Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, αν ολοκληρώσαμε με την Αθηνά. Δηλαδή αν γινόταν τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρώσει και να χωρίζουν; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη, για πρώτη επαφή».

Σχετικά με το Survivor, οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής στάθηκαν σε περιστατικά, στα οποία ο Αλέξης Παππάς ήταν “φάουλ”, με τον ίδιο να υπεραμύνεται, με τους τόνους ν’ ανεβαίνουν.

Η κόντρα του Αλέξη Παππά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Α.Μ.: «Πιστεύω ότι ο Αλέξης ως προσωπικότητα και ως φυσιογνωμία ήταν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021. Έλεγε σκληρές κουβέντες… Σαθρό, καρκίνωμα, για τις γυναίκες…».

Α.Π.: «Τα έχω εξηγήσει αυτά και να θυμίσω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο. Το καρκίνωμα δεν το εννοούσα με την έννοια του αρρώστου…».

Α.Μ: «Ο τρόπος που αντιμετώπιζες τα πράγματα εμένα μου όριζαν το τοξικό στο Survivor».

Α.Π.: «Παρόλο που δεν σου άρεσε το έβλεπες. Νομίζω ότι το χόντρυνες λίγο παραπάνω. Αν είχα μια στάση μέσα στο παιχνίδι και φαινόταν λίγο πιο καυστική, δεν ήταν τοξική».

Α.Μ: «Ήσουν δηλητηριώδης».

Α.Π.: «Αυτές είναι χοντρές έννοιες, με συγχωρείς. Αν ήμουν δηλητηριώδης, δεν θα ήσουν απέναντί μου. Είπα δυο τρεις ατάκες και εσύ τις έκανες 100».

Α.Μ: «Ήταν ανεπίτρεπτη συμπεριφορά ότι δεν έπαιξες μαζί με τα παιδιά».

Α.Π.: «Το δηλητηριώδες είναι χοντρό. Είχα μια στρατηγική».

Ο Αλέξης Παππάς για την Ελευθερία Ελευθερίου

Α.Μ.: Εγώ πιστεύω ότι την Ελευθερία σαν γυναίκα την έθιξε.

Κ.Κ.: Κι εγώ το πιστεύω ακόμα.

Α.Π.: Η Ελευθερία το πιστεύει; Εμφανίζεστε σαν να είστε αντιπρόσωποι της Ελευθερίας. Εγώ με την Ελευθερία μιλάω μια χαρά, εσείς γιατί αισθάνεστε άσχημα;

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ