Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style“Καταπέλτης” Δάντης μετά το κράξιμο της Σταυρούλας στη σύντροφό του Ασημίνα, αιχμές...

“Καταπέλτης” Δάντης μετά το κράξιμο της Σταυρούλας στη σύντροφό του Ασημίνα, αιχμές και για Ιωάννα Μαλέσκου

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της συντρόφου του, Ασημίνας πήρε ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας αιχμές μέχρι και για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά από μία ανάρτηση που έγινε στο Instagram κατά της Ασημίνας. Μόνο που το σχόλιο έγινε από το προφίλ της Σταυρούλας Χρυσαείδη, η οποία είναι η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των μαχητών.

Χθες μέσα από το προφίλ της και ενώ εκείνη βρισκόταν ήδη στον Άγιο Δομίνικο ανέβηκε στο Instagram ένα σχόλιο κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Τα δύο κορίτσια γνωρίζονται από την εποχή που ήταν και οι δύο αθλήτριες του στίβου. «Θα σταματήσει ποτέ να κλαίει; Ή θα μας πρήξει; Από τότε που την θυμάμαι η ίδια κλάψα μια ζωή», έγραφε η ανάρτηση που ανέβηκε κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία αργότερα εξαφανίστηκε.

Χρήστος Δάντης: Το ξέσπασμα του τραγουδιστή για την ανάρτηση

Ο Χρήστος Δάντης που είναι σύντροφος της Ασημίνας, ξέσπασε, θεωρώντας υπεύθυνο για την ανάρτηση αυτή τον σύντροφο της Σταυρούλας. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Άσχετα από το γεγονός ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την συνάδελφό της, Σταυρούλα Χρυσαείδη, στο προφίλ της δεύτερης ανέβηκε η επόμενη εικόνα story.

Μα καλά, δεν έχουν υπογράψει οι παίκτες του Survivor ότι οι λογαριασμοί στα social media θα πρέπει να είναι ανενεργοί. Αν είναι να ειδοποιήσουμε και τους υπόλοιπους και τις υπόλοιπες συντρόφους των συμμετεχόντων, να ανεβάζουν πικρόχολα σχόλια, όπως το επόμενο που είναι εμφανές ότι το έκανε ένας αθλητής του στίβου που δεν θα έπρεπε να μετέχει σε τέτοιες μικρότητες και “θάψιμο” ανθρώπων που εκφράζονται με τόσο όμορφο τρόπο γι’ αυτούς. Ντροπή. Ασημίνα, πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις… Σε θαυμάζω».

Ωστόσο ο Χρήστος Δάντης δεν σταμάτησε εκεί καθώς έριξε το «καρφί» του για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. «Φυσικά αύριο η εκπομπή ”Love it” θα είναι κλασικά υπέρ της Σταυρούλας και κατά της Ασημίνας, ενώ θα έπρεπε σαν εκπομπή του ΣΚΑΙ να είναι αμερόληπτη», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ