Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: “Ερωτοχτυπημένος” ο Κατσαούνης – Το νέο φιλί στην Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor: “Ερωτοχτυπημένος” ο Κατσαούνης – Το νέο φιλί στην Μυριέλλα Κουρεντή

Η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας στο Survivor το βράδυ της Τρίτης. Έτσι οι παίκτες της Μπλε ομάδας είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν για πρώτη φορά tweets από τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την… αλήθεια του διαδικτύου σχετικά με το φλερτ με την Μυριέλλα Κουρεντή. Οι εικόνες με την πρώτη αγκαλιά και το φιλί μέσα στο νερό έκαναν τον Γιώργο Κατσαούνη να “κοκκινίσει”.

«Τώρα τι να πω… Την θυμάμαι εκείνη τη στιγμή που βρήκα την ευκαιρία να την αρπάξω. Την πήρα σε όποιο κοντινό λαγούμι βρήκα, φίλε, σε όποια γωνία. Μην μου κάνετε τέτοια τώρα! Θα σηκωθώ να φύγω, θα πάω στους κόκκινους» πρόδωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Κατσαούνης στους συμπαίκτες του. «Παιδιά, αχ, αχ, αχ… Πω πω παιδιά χτυπάει η καρδούλα μου τότε. Δεν υπάρχει» ανέφερε.

Λίγη ώρα αργότερα, όταν Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν εκ νέου τον παρουσιαστή του Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει και να δώσει ακόμη ένα φιλί, στο μάγουλο αυτή τη φορά, στην Μυριέλλα Κουρεντή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ