Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου: «Με κατηγορείτε για ξέπλυμα βιαστών. Δεν...

Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου: «Με κατηγορείτε για ξέπλυμα βιαστών. Δεν είναι κολλητός μου φίλος. Τέλος!»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα”, σήμερα, Πέμπτη, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λόγω των πολλών αρνητικών μηνυμάτων που δέχεται η ίδια, στα οποία την κατηγορούν για “ξέπλυμα βιαστών”.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για τις κατηγορίες που της προσάπτουν

Όπως υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου “είμαι αρκετά ενοχλημένη… Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει, όχι τον βιαστή αλλά αυτόν που προσκάλεσε στο πάρτι την κοπέλα, δε μπορώ να πω τηλεοπτικά το όνομά του. Επειδή λοιπόν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους και να έχω βρεθεί σε μια παρέα δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και απλά έκατσα να βγάλουμε μια φωτογραφία δε σημαίνει ότι είναι φίλος μου.

Και συμπληρώνει “στο instagram του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν υπήρχαν μόνο με εμένα φωτογραφίες αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους, τραγουδιστές, παρουσιαστές… Ξαφνικά λένε σε μένα ότι κάνω “ξέπλυμα βιαστών”. Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα και βγάζετε φωτογραφίες”.

Ξεκάθαρες οι θέσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε «υύτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε ούτε καλέστηκα ποτέ σε κανένα πάρτι. Δε ξέρω τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, ούτε ήταν κανένας κολλητός μου. Τον έχω δει δέκα φορές σε μια κοινή παρέα. Τέλος. Σας παρακαλώ πολύ επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες σταματήστε να το κάνετε αυτό. Στην τελική υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείται παντού το δικό μου όνομα. Αν αποδειχθεί ότι το έχει κάνει αυτός, να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και οι βιαστές. Είμαι κάθετη σε αυτά τα θέματα, ούτε οικογένεια υπολογίζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ