Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την ατάκα του Βαλάντη – Εναντίον...

Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την ατάκα του Βαλάντη – Εναντίον του οι παίκτες

Στο Survivor έχουν ανάψει τα αίματα και οι τσακωμοί των Διασήμων είναι καθημερινό φαινόμενο. Μάλιστα, στο επεισόδιο της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα, αποχωρώντας από το συμβούλιο του νησιού, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο λόγος της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης της παίκτριας της κόκκινης ομάδας ήταν μία ατάκα που της είπε ο Βαλάντης, την οποία δεν άκουσαν οι τηλεθεατές, καθώς δεν προβλήθηκε.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» επεσήμανε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

Άνω κάτω στο survivor με την ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες. Ντροπή. Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;» υπογράμμισε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Μετά από λίγη ώρα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στη θέση της με μάτια κλαμένα και ερωτηθείσα από τον παρουσιαστή του survivor τι συνέβη, απάντησε «μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… αν θέλει μπορεί να το πει, γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε».

Ο Βαλάντης δε θέλησε να δώσει συνέχεια και αρκέστηκε απλά να ζητήσει συγγνώμη, την οποία η Ευρυδίκη δε φάνηκε να δέχεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ