Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΔέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όλη η αλήθεια για τις φήμες που...

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όλη η αλήθεια για τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα και δεν διστάζουν να εκφράζουν, δημόσια πλέον τα συναισθήματά τους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Οι κοινές έξοδοί τους τον Δεκέμβριο στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Δημήτρης Κονταρός, αλλά και η προσφώνηση «κουμπαράκια», που τους έκανε, «φούντωσαν» τα σενάρια που τους θέλουν μέσα στο 2022 να επισφραγίζουν τη σχέση τους με γάμο. Μάλιστα, πρόσφατα, κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη πως το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει σε σχέδια γάμου που θα γίνει μέσα στο τρέχον έτος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της Realife, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τόσο η Δέσποινα όσο και ο Βασίλης έχουν βγει σχετικά πρόσφατα από δύο μακροχρόνιους γάμους στους οποίους απέκτησαν τα παιδιά τους και, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, δεν υπάρχει από την πλευρά τους ούτε βιασύνη, ούτε και πρόθεση να ξαναπαντρευτούν. Οι δυο τους περνούν καλά μέσα στη σχέση τους και μέλημά τους είναι να ζουν το παρόν.

«Ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη, δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά. Όταν βγαίνω με τη Δέσποινα, είμαι 100% ελεύθερος. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι – και δεν γίνεται κι αλλιώς. Δεν κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν βγω έξω, θα είναι για να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου, είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη και είναι αμοιβαίο», δήλωσε πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Ουδέν σχόλιον», δηλώνει η πλευρά της Δέσποινας Βανδή στην «R» σχετικά με τα σενάρια γάμου. Η λαμπερή τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει και ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, το περασμένο Ιούλιο κοινοποίησε πως χωρίζει από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, μετά από 18 χρόνια γάμου, με τον οποίο απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, τη 17χρονη Μελίνα και τον 14χρονο Γιώργο. Από εκείνο το διάστημα έχουν κινηθεί οι διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να γίνει γνωστό αν έχει βγει.

Από την άλλη, ο εκρηκτικός ηθοποιός και σκηνοθέτης της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας «Άνθρωποι και ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ που ανεβαίνει στον τεχνοχώρο «Cartel», τον οποίο το κοινό γνώρισε μέσα από τους δυνατούς ρόλους του στις σειρές «Άγριες μέλισσες» και «Κομάντα και δράκοι», ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Από τον γάμο τους ο ηθοποιός έχει αποκτήσει τον 9χρονο Μιχάλη. Και από την πλευρά, όμως, του ταλαντούχου σκηνοθέτη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η έκδοση του διαζυγίου του.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Παντού μαζί

Ήταν στα μέσα Νοεμβρίου, όταν η Δέσποινα και ο Βασίλης ταξίδεψαν στην Ιταλία, με τους φωτογράφους να τους κυνηγούν στο αεροδρόμιο. Μια εβδομάδα μετά, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, όπου ο Βασίλης Μπισμπίκης διδάσκει. Από εκείνη τη βραδιά οι δυο τους έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις, με τον σκηνοθέτη να βρίσκεται στα παρασκήνια του «Just the 2 of us», αλλά και στο νυχτερινό κέντρο όπου η Δ. Βανδή έκανε εμφανίσεις, στην Κύπρο. Όμως, και εκείνη με τη σειρά της βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Μπορεί να νόσησε από COVID-19 και να υποδέχθηκε το νέο έτος σε καραντίνα, όμως η πρώτη της έξοδος ήταν την περασμένη Κυριακή στο «Cartel», όπου ο αγαπημένος της βρισκόταν σε πολύωρες πρόβες για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης «Κόκκινα φανάρια».

Η Δέσποινα στηρίζει σε κάθε βήμα τον αγαπημένο της, όπως και εκείνος. Μάλιστα, μετά την επιτυχία που είχε ως παρουσιάστρια στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha, ετοιμάζεται να «χτυπήσει» και πάλι μέσα από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα με το «Chart show», ένα μουσικό project που θα παρακολουθούμε στους δέκτες μας από τα μέσα Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:00, στη θέση του «J2US».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ