Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣάγια: «Η δυσκολότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν μου είπαν ότι...

Σάγια: «Η δυσκολότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν μου είπαν ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά»

«Έχω βιώσει bullying. Εγώ, όμως, ένιωθα ξεχωριστή με το άφρο μου μαλλί και το χρώμα μου» τονίζει η τραγουδίστρια

Συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε την Παρασκευή 7/1 η Shaya και άνοιξε την καρδιά της. Μίλησε για τη μητρότητα, τον άνδρα της ζωής της, τον ρατσιμό που έχει δεχθεί και τις συχνές «τρικλοποδιές» στο επάγγελμα του τραγουδιστή.

«Αρκετές φορές μου έχει συμβεί να μου φερθεί άσχημα και να με προδώσει μία σχέση μου. Έμαθα αρκετά γρηγορά να μη δέχομαι να μου φέρονται άσχημα, μίλησα και με ειδικό, επειδή ένιωθα μπερδεμένη» δήλωσε για τις σχέσεις της στο παρελθόν.

«Ήμουν ένα παιδί που δεν είχα πολλά αγαθά, αλλά είχα χαρούμενους γονείς, που με στήριζαν» ανέφερε για την παιδική της ηλικία.

Εν συνεχεία, αποκάλυψε ότι ένα αγαπημένο της αξεσουάρ, είναι οι περούκες. «Έχω αρκετές περούκες. Πρέπει να έχω τέσσερις μεγάλες κούτες, για επιλογή».

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν παιδί, υπέστη ρατσισμό. «Έχω βιώσει bullying. Είχα διαφορετικό χρώμα και μαλλί στη Δανία, με πείραζαν πρώτη από όλους. Εγώ, όμως, ένιωθα ξεχωριστή και καλά μέσα στο άφρο μου μαλλί και το χρώμα μου» σημείωσε για τη ρατσιστική συμπεριφορά που δεχόταν σε μικρή ηλικία, όταν μεγάλωνε στη Δανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ