Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleMad Clip: 4 μήνες από τον θάνατό του – Το μήνυμα της...

Mad Clip: 4 μήνες από τον θάνατό του – Το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα θυμήθηκε σήμερα τον φίλο και συνεργάτη της, Mad Clip, καθώς συμπληρώνονται 4 μήνες από τον θάνατο του γνωστού τράπερ.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα Insta Story από το βίντεο κλιπ «Mporei» που τραγούδησε μαζί με τον Mad Clip.Remaining Time-0:00FullscreenMute

«Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» σχολίασε.

Ο Mad Clip σκοτώθηκε έπειτα από σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, στις 02:30, στη λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί και έπειτα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ελένη Φουρέιρα: Ερμηνεύει συγκινημένη το ντουέτο με τον Mad Clip

Η Ελένη Φουρέιρα στη μεγάλη συναυλία για τα 10 χρόνια της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, ερμήνευσε το κομμάτι που είπε μαζί με τον Mad Clip.Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του «Ελληνικού Κόσμου» ερμηνεύοντας την μεγάλη της επιτυχία Fuego. Στη συνέχεια, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του φίλου τηςMad Clip, η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε το ντουέτο τους. «Το τραγούδι που με σημάδεψε», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα για το «Μπορεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ