Ξέσπασε ο Φλωρινιώτης κατά της Πιτσούλη: «Έκανε και η μύγα κ@λο και έχ#σε τον κόσμο όλο»

294

Ενοχλημένος με τις δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Φλωρινιώτης μιλώντας στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και στη συνάδελφό του, Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις αυτής της κυρίας. Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή ή όχι αλλά εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Εγώ αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε, υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση, την πληροφορώ ότι το επάγγελμά μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής. Γέμιζα στάδια και αναψυκτήρια», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο Πρωινό.

«Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μία παράσταση να την κατακρίνεις; Με στενοχώρησε. Πιο πολύ με στενοχώρησε που είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό. (…) Δεν τη γνωρίζω την κυρία, την έχω δει σε κάποια σίριαλ. Να ευχαριστεί τον Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκαναν γνωστή» συνέχισε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και κατέληξε «Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο. Την έχω χ@@@@νη! Να ζητήσει συγγνώμη από τον Κυπριακό λαό… Είναι κακιά και ζηλιάρα!».