Home Life & Style «Ήταν ακραίο, είχε κινδυνεύσει η ζωή μου»: Θύμα κακοποίησης η Αθηνά Χρυσαντίδου...

«Ήταν ακραίο, είχε κινδυνεύσει η ζωή μου»: Θύμα κακοποίησης η Αθηνά Χρυσαντίδου από τον σύντροφό της

0

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, μία από τις παίκτριες του Power of Love εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου περιστατικό βίας που έζησε από πρώην σύντροφό της, σε ηλικία 18 ετών.

Αθηνά Χρυσαντίδου: Τι αποκάλυψε για σχέση της από το παρελθόν

Η Αθηνά Χρυσαντίδου δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής: «Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια, δεν εμπιστεύομαι εύκολα πλέον. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν κάποιες ακραίες καταστάσεις. Ένας σύντροφος μου έφτασε σε σημείο να σηκώσει χέρι πάνω μου. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18 χρονών. Βρήκα όμως, τη δύναμη να φύγω στην τρίτη ή τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο, είχα τραυματιστεί. Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου κι αυτό, γιατί αναγκάστηκα να της το πω, είχε γίνει ένα θέμα και αναγκάστηκα να μιλήσω», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Η ίδια ερωτήθηκε για το αν ισχύουν οι φήμες για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor, χωρίς να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. «Θα τα δείτε όλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως η πρώην παίκτρια του ριάλιτι διατηρούσε σχέση για αρκετό καιρό και με τον Δώρο Παναγίδη με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=MWwAcLVLQTE

Exit mobile version