Γιάννης Βασιλείου: Μπράβοι απείλησαν ότι θα με θάψουν αν μιλήσω για τον βιασμό στα καμαρίνια

Μία δήλωση που προκάλεσε σοκ έκανε την Δευτέρα ο Γιάννης Βασιλείου. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως στο παρελθόν έγινε μάρτυρας βιασμού μιας κοπέλας στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου, ωστόσο ο ίδιος δεν αντέδρασε.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open, o Γιάννης Βασιλείου υποστήριξε πως δέχτηκε απειλές για τον ίδιο και για την οικογένειά του και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αντέδρασε.

«Να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει μια συνέχεια, όταν το είδα αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια μου, μετά με απείλησαν. Απείλησαν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου οι μπράβοι του μαγαζιού… Τι να έκανα; Μου είπαν να μην πω τίποτα γιατί θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά μου. Τι να έκανα; Ήταν βίντεο το χθεσινό, δεν είχε συνέχεια, ήταν κομμένο. Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου. Έγινε πριν από 40 χρόνια” σημείωσε προσθέτοντας πως και η κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού δεν έκανε καταγγελία για τον ίδιο λόγο.

“Και η κοπέλα δεν μίλησε γιατί φοβήθηκε, μου είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα γιατί φοβάται. Τι να κάνω όταν απειλείται η ζωή μου; Δεν ξαναδούλεψα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Και η ζωή της κοπέλας απειλήθηκε. Δεν έκανε καμία καταγγελία. Τι έπρεπε να κάνω εγώ; Είναι δυνατόν να γινόταν τώρα αυτό και να μην πάω στην αστυνομία;», είπε ο Γιάννης Βασιλείου.

“Πριν από 40 χρόνια τα πράγματα στη νύχτα δεν ήταν καλά, με βούτηξαν οι μπράβοι στην πόρτα και μου είπαν ότι αν μιλήσω θα με θάψουν” υποστήριξε.

Γιάννης Βασιλείου: Τι είπε για τις σχέσεις με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο

Ο Γιάννης βασιλείου εμφανίστηκε ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο.

“Είναι δυνατόν να μην έχω καλή σχέση με τον γιο μου; Έχει μετακομίσει τόσα χρόνια στη Μήλο. Είναι δυνατόν να μην μιλάω με τον γιο μου; Εκμεταλλεύονται κάποια πράγματα για να κάνουν τηλεθέαση” είπε σε έντονο τόνο ο τραγουδιστής.

«Η εκπομπή ήταν Σάββατο και εγώ ήμουν κουμπάρος σε ένα ζευγάρι. Την εκπομπή την είδα άλλη μέρα. Είναι ο γιος μου” πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ