Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕλεονώρα Μελέτη: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο ζητά “διαζύγιο”

Ελεονώρα Μελέτη: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο ζητά “διαζύγιο”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha Κύπρου και στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε για τη μητρότητα, τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και για το #metoo.

“Είχα πει, που ισχύει και τώρα, πως εάν δεν είχαν αλλάξει οι συνθήκες, αν δεν είχα γνωρίσει τυχαία τον άντρα μου, αν δεν μου είχε δημιουργήσει τις συνθήκες να γίνω μητέρα και να μην είχα παντρευτεί και να μην είχα κάνει παιδιά, δεν θα με πείραζε. Θα ήμουν εξίσου ευτυχισμένη” ανέφερε στα πρώτα λεπτά της συνέντευξης η Ελεονώρα Μελέτη αναφορικά με τον γάμο και τη μητρότητα.

Σχετικά με την γνωριμία της με τον σύζυγό της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως γνώριζε τις αδελφές του οι οποίες είχαν προσπαθήσει να τους κάνουν… προξενιό ωστόσο η ίδια έβρισκε μία δικαιολογία για μην πηγαίνει.

“Έγινε λοιπόν εντελώς τυχαία, όταν πήγα να δω μία παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Ήξερα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και γνωρίζοντας ότι η φίλη μου ξέρει την οικογένεια, πήρα τη φίλη μου για να μου βρει. Έπρεπε να δω την παράσταση και γι’ άλλους λόγους. Ήρθε λοιπόν να με ρωτήσει εάν εγώ και οι συνοδοί μου ήμασταν καλά με τις θέσεις και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία” και πρόσθεσε στη συνέχεια για το θέμα του γάμου: “Ο γάμος δεν ήταν κάτι που μας απασχόλησε ποτέ με τον Θοδωρή. Έχει γίνει καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, όπως επίσης για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους θα ήθελα να “χωρίσω”. Πρέπει να δηλώνω “πόθεν έσχες”, επειδή δηλώνει ο άντρας μου. Ξέρεις τι τρέξιμο είναι αυτό; Δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα, του λέω δώσε μου ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία”.

“Παντρευτήκαμε καθαρά για να βγει το παιδί με το επίθετο του Θοδωρή από το νοσοκομείο. Διαφορετικά θα έβγαινε Αλεξάνδρα Μελέτη. Δεν το ήθελα ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής αυτό. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο που διήρκησε τρία λεπτά. Το είπαμε στους φίλους μας, καθαρά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις” τόνισε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

Και ενώ όπως είχε γίνει γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Εκάλης, τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, γιατί το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει δύο ώρες πριν την τοποθεσία του γάμου του. “Παντρευτήκαμε στα γραφεία της εταιρείας του γαμπρού μου. Παντρευόμασταν τύπου 13.30 και στείλαμε στις 11 σε αυτούς που θα έρχονταν και αλλάξαμε την τοποθεσία” είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη μητρότητα, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε ότι ‘αν υπάρχει καμπανάκι μητρότητας, εγώ δεν το είχα ακούσει ποτέ. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήμουν από εκείνες τις εγκυούλες, που ήταν σούπερ χαρούμενη. Δυσκολεύτηκα πολύ. Δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω, δε μπορούσα να κοιμηθώ, είχα κάτι τρελά ορμονικά. Είχα κάτι τρελές αϋπνίες”.

“Μου την έχουν πέσει στη δουλειά, δε θα σου πω ψέματα. Έχω πληρώσει τη χυλόπιτα. Εγώ είχα έναν τρόπο αφιλτράριστο. Έχω πετάξει ατάκα σε αυτούς που μου την έχουν πέσει. Έχει έρθει κάποιος και μου έχει πει να πάμε στα μπουζούκια κι έχω πει “συγγνώμη με τον παππού μου, θα πάω στα μπουζούκια; Ο παππούς μου κοιμάται αυτή τη στιγμή”. Αυτό το πράγμα είχε αντίκτυπο, άλλαζαν οι βάρδιες, γίνονταν μεταθέσεις σε εκπομπές. Δεν το έκανα στοχευμένα. Δεν είναι όλα τα κορίτσια, υπάρχουν και κάποια κορίτσια που νιώθουν τρόμο” δήλωσε αναφερόμενη σε δικό της βίωμα «πεσίματος» στον επαγγελματικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ