Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΔημήτρης Αποστολάκης: «Θα παίζω δωρεάν κάθε Κυριακή στου Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους»

Δημήτρης Αποστολάκης: «Θα παίζω δωρεάν κάθε Κυριακή στου Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους»

Οι Χαΐνηδες γιορτάζουν τα 30 χρόνια δισκογραφίας με παραστάσεις στο «Σταυρό του Νότου Plus», ωστόσο ο Δημήτρης Αποστολάκης αποφάσισε να παίζει δωρεάν και μία φορά τη βδομάδα για τους ανεμβολίαστους.

Ο Δημήτρης Αποστολάκης λόγω των περιοριστικών μέτρων και την απαγόρευση εισόδου στους ανεμβολίαστους, αποφάσισε να παίζει δωρεάν κάθε Κυριακή στο λόφο του Φιλοπάππου, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής προστασίας.

Δημήτρης Αποστολάκης: Η δήλωση του για τα νέα περιοριστικά μέτρα

«Οι Χαΐνηδες ξεκίνησαν το Νοέμβρη παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου. Πείστηκα να εμφανιστώ, για να πάρουν ένα νυχτοκάματο ένα τσούρμο εργάτες (μουσικοί, ηχολήπτες, φωτιστές, ηλεκτρολόγοι, γκαρσόνια, αφισοκολλητές, γραφίστες κ.ά.).

Εγώ, όμως, δεν αποκλείω κανέναν. Για το λόγο αυτό, παίζω δωρεάν, unplugged, κάθε Κυριακή (από τις 26/11), νωρίς το μεσημέρι, στο λόφο του Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής προστασίας. Οι αυθόρμητες παραστάσεις του λόφου, θα διαρκέσουν όσο καιρό θα παίζουν στο Σταυρό του Νότου οι Χαΐνηδες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αποστολάκης στο m.tvxs.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ