Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΞέσπασε η Βίκυ Κάβουρα κατά του Παντελή Καναράκη – Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό

Ξέσπασε η Βίκυ Κάβουρα κατά του Παντελή Καναράκη – Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό

Μια σημαντική καταγγελία έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για οικονομικό εκβιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα του Happy Day πως επρόκειτο να βρίσκεται στην νέα παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί ο Παντελής Καναράκης, ωστόσο τελευταία στιγμή της είπαν ότι θα πάρει μόνο το 1/4 του μισθού της με συνέπεια να αποχωρήσει.

«Έχω μείνει μισή, δεν τρώω. Δεν μπορώ να φάω, λόγω άγχους. Τώρα τελευταία ανησυχώ λίγο για την υγεία μου. Κάνω δύο μήνες πρόβες για μία παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία τελικά δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, είναι πολύ χοντρό, είναι βαρύ και με έχει πειράξει πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως δεν συνέβη κάτι μεταξύ εκείνης και του Παντελή Καναράκη, όμως περίμενε μία διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο.

«Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας, αλλά περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο. Σε αυτό το χώρο δεν υπάρχει μόνο σεξουαλικός εκβιασμός και bullying, υπάρχει και ο οικονομικός εκβιασμός. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε “αυτό και άμα σου αρέσει”; Είναι ξεκάθαρα προσβολή και απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα», δήλωσε φορτισμένη.

«Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό και θα μου έδιναν το 1/4. Άκουσα ένα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”. Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου. Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάνε», τόνισε η Βίκυ Κάβουρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ