Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου: Οι δύσκολες μέρες και η...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου: Οι δύσκολες μέρες και η ανάρτηση καρφί

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα, όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις που κάνει στο λογαριασμό της στο Instagram.

Τον τελευταίο καιρό, «οργιάζουν» οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο, η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με την σχέση της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έγιναν ζευγάρι το 2019, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φήμες τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Από την στιγμή που εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η ίδια δεν σταματά τις αναρτήσεις με νόημα στα instastories της.

Κατερίνα Καινούργιου: Η καινούργια ανάρτηση καρφί μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες μέσα στην βροχή, ενώ έγραψε και ένα απόσπασμα της Αλκυόνης Παπαδάκη.

«Όταν δεν νιώθεις το άρωμα της βροχής, κινδυνεύει η ψυχή σου. Θέλω μια ρωγμή εγώ στην ψυχή, να μπαίνει μέσα η βροχή. Όποιος πιστεύει πως η λιακάδα φέρνει την ευτυχία απλά δεν έχει χορέψει στη βροχή…», έγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ