Συγκλονίζει ο Παντελής Τουτουντζής: «Βαρέθηκα να ζητιανεύω την ευτυχία μου. Έσπασα και δεν θέλω να πω ψέματα»

508

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του OPEN βρέθηκε ο Παντελής Τουτουντζής το βράδυ της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου.

Ο γνωστός makeup artist αναφέρθηκε στο bullying που υπέστη κατά τα τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε ποιο πρόσωπο έπαιξε κομβικό ρόλο στην αγάπη του για το μακιγιάζ και την εκπληκτική του πορεία στο χώρο της ομορφιάς.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το μπούλινγκ

«Βίωσα τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια για ένα γκέι παιδί στην Ελλάδα του 1980, του 1990. Έχω μία ειλικρίνεια και με αυτό με έμαθαν οι γονείς μου να πορεύομαι. Αναρωτιέσαι από πολύ μικρή ηλικία τι είναι αυτό που σου συμβαίνει. Αυτό από μόνο του είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ για την ψυχολογία. Πώς θα το ντιλάρεις; Θα το κρύψεις; Θα το πεις; Αρχίζεις μετά και απορροφάς και τα εξωτερικά σημεία, που είναι η παραβίαση, το bullying, το να είσαι δακτυλοδεικτούμενος. Έχεις εκατό ταλέντα, έχεις του κόσμου τα καλά και όλα παραγκωνίζονται, γιατί μερικοί, τότε τουλάχιστον και ευτυχώς όχι ακόμα, σε βλέπουν ως κάτι το διαφορετικό. Αυτό για την παιδική ψυχολογία είναι πολύ τραυματικό», ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

Παντελής Τουτουντζής: «Βαρέθηκα να ζητιανεύω την ευτυχία μου»

«Βαρέθηκα να ζητιανεύω την ευτυχία μου. Σκέψου, για κάποιον άνθρωπο πόσο όμορφη είναι αγκαλιά, το φιλί, ο έρωτας, η αποδοχή και για κάποιον άλλον άνθρωπο, που δεν φταίει σε τίποτα, να μην είναι. Να μην μπορεί να ονειρευτεί την οικογένεια, να μην μπορεί να ονειρευτεί το σπιτικό του, την αγάπη του, τον έρωτα, την συμπόνια», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε ότι πέρασε κατάθλιψη, αλλά και ότι ένιωσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη μόλις γνώρισε τον σύντροφό του.

«Έσπασα και δεν θέλω να πω ψέματα. Δεν θέλω να συγκινηθώ, γιατί είμαι πολύ περήφανος για όλα. Υπάρχουν, όμως, μερικά σημεία που ήταν πολύ δύσκολα. Όταν βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου, του είπα “τώρα παραδίνομαι”. Ενώ είχα περάσει τόσο πολύ δύσκολα και άντεχα, μου επέτρεψα να λυγίσω. Και πέρασα κατάθλιψη εκ του ασφαλούς, μόλις συνειδητοποίησα ότι με αγαπάει.

Από τον δεύτερο χρόνο και μετά, είχαμε ψάξει όλες τις διαδικασίες σε όλο τον πλανήτη για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε παιδιά και βρήκαμε τη λύση μέσω μίας καλής μας φίλης, η οποία μας βοήθησε. Η πατρότητα είναι ότι πιο μαγικό μπορείς να φανταστείς. Όταν γεννιέται το παιδί, είναι σαν να κάνει ένα άνοιγμα η καρδιά σου και λες: “Είχα τόσο χώρο ακόμη στην καρδιά μου; Θα ζούσα χωρίς αυτό;”. Όταν γίνεσαι γονιός, καταλαβαίνεις τους δικούς σου τους γονείς. Εγώ, όταν γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί, πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου και ζήτησα συγγνώμη για όσα τους είχα κάνει από παιδί μέχρι τώρα», δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.