Συγκλόνισε ο Toquel: Έχει φάει πολύ ξύλο η μάνα μου από τον πατέρα μου

Την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» άνοιξε ο Toquel. O γνωστός τράπερ, με καταγωγή από την Αλβανία, μίλησε για το πώς ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα, για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του, για το γεγονός ότι καθάριζε σκάλες για να βοηθάει τη μητέρα του και για την μουσική που τον έσωσε.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι. Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία», είπε.

Toquel: O πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε την μητέρα μου

«Τα δύσκολα ξεκίνησαν όταν πήγα στο δημοτικό. Ξεκίνησαν φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου αγροίκος, η μάνα μου αρρώστησε. Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε την μητέρα μου. Έχει φάει ξύλο πολύ η μάνα μου. Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας» σημείωσε ο Toquel.

“Ξέρω κι άλλους με τέτοια περιστατικά. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Toquel.

«Είχα μπει ανάμεσα όταν ήμουν 6-7 χρονών. Τoν τράβηξα, τον έσυρα κάτω. Είχαμε πρόβλημα. Ήταν συχνό φαινόμενο, δεν συνέβαινε σπάνια. Σε κάποια φάση έφυγε, νοίκιασε δικό του σπίτι και είδα μια γυναίκα μέσα. Μου λέει είναι η καθαρίστρια. Το επόμενο καλοκαίρι είδα ένα παιδάκι. Εκεί κατάλαβα ότι είχε κάνει άλλη οικογένεια και δεν το είχε καταλάβει κανείς».

«Μετά ήταν προστάτης και ο μεγάλος αδερφός και η μητέρα μου που δούλευε όσο μπορούσε. Πήγαινα κι εγώ και τη βοήθαγα στις σκάλες που καθάριζε. Μετά μοίραζα φυλλάδια, δούλευα στη λαϊκή πουλώντας πορτοκάλια και μετά δούλεψα σε εταιρία με έπιπλα. Μετά έμπλεξα με την παρανομία. Εμένα ένα πράγμα που με έσωσε ήταν η μουσική. Είχα πάντα ότι θα πρέπει να πάω στο στούντιο. Φυλακή δεν έχω κάνει», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ