Χρήστος Σαντικάι: Η αποστομωτική απάντηση στο απαράδεκτο σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη “Τι ράτσα είναι ο κύριος;”

Τη δική του απάντηση στη Μάρα Μεϊμαρίδη θέλησε να δώσει ο Χρήστος Σαντικάι, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και η Μάρα Μεϊμαρίδη την ρώτησε για τον Χρήστο Σαντικάι «Τι ράτσα είναι;». Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσιάστρια και η καλεσμένη της εκπομπής ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση με την ερώτηση αυτή.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν,  η Μάρα Μεϊμαρίδη ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Χρήστο Σαντικάι.

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα, γιατί ρώτησα “what race” είναι αυτός ο άνθρωπος. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαν ντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε οπότε πίστεψα πως είναι από Αμερική πλευρά. Έπρεπε η κοπέλα να μου απαντήσει “Όχι, είναι European”. Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα Νάργες ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά με το human race. Άνοιξε το google και θα σου βγάλει το human races και θα σου βγάλει επιστημονικά αυτό που λέμε “ράτσες των ανθρώπων”» είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Ο τραγουδιστής, μετά το σάλο, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό».

«Δεν το άκουσα live κατ’ αρχάς. Μου το είπαν μετά… Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα προφανώς. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό κλίμα να αγαπώ τους ανθρώπους και αυτά τα σχόλια που άκουγα από μικρός, είναι σαν να υπάρχει ένα οικογενειακό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από την άλλη. Δεν φυτεύεται μέσα μου αυτό ώστε να δημιουργηθεί αντιπαλότητα με κάποιον. Είναι σαν να μην το άκουσα. Κρατάω μόνο τα καλά. Είναι σαν να μην το πε η κυρία Μάρα. Τη συγχωρώ», είπε ο Χρήστος Σαντικάι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Χρήστος Σαντικάι δίνει παραδειγματική απάντηση στη Μάρα Μεϊμαρίδη

Από την άλλη πλευρά, εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Ανδρέας Τσαμπούκος.

«Αυτό που ειπώθηκε σήμερα είναι ντροπή! Τεράστια ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα δημόσια στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάποιος να πει μια τέτοια κουβέντα. Εν έτη 2021 να λέμε τέτοιους χαρακτηρισμούς;», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ