Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΜάρα Μεϊμαρίδη: «Η τρίτη μου πεθερά, απειλούσε να πέσει από τον 4ο...

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η τρίτη μου πεθερά, απειλούσε να πέσει από τον 4ο για να μη με παντρευτεί ο γιος της»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή «Super Katerina» για τους συντρόφους της, τους γάμους και τις σπουδές της.

Οι τρεις γάμοι της Μάρας Μεϊμαρίδη

Όπως υπογράμμισε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τους γάμους και τις σπουδές «στα 18 μου με πάντρεψε η μητέρα μου. Ο θείος ο Μίμης βρήκε τον γαμπρό, ήταν ωραίος άνδρας, μετά από 2 χρόνια γάμου χώρισα και έφυγα στην Γαλλία. Πρώτη φορά πάτησα και πόδι στη μαμά μου και έφυγα στο Παρίσι. Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν Γάλλος και καθηγητής μου. Στη Γαλλία σπούδασα βιολογία, ανθρωπολογία και ιατρική. Είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Ήμουν τότε 21 με 22. Δεν ξέρω αν ζει ακόμα ο δεύτερος σύζυγός μου. Ο τρίτος γάμος μου ήταν με τον Γιώργο Μεϊμαρίδη και είχαμε 14 χρόνια διαφορά. Ήταν ιδιοκτήτης του “Άκρον Ίλιον Κρυστάλ”. Αυτόν τον άντρα τον θαύμαζα. Ήταν σαν μέντορας για μένα. Ο γάμος μας έγινε όταν ήμουν 28».

Η Μάρα Μεϊμαρίδη τα βρήκε με την τρίτη πεθερά της πριν γεννήσει

Και συμπληρώνει η Μάρα Μεϊμαρίδη για τη σχέση με την τελευταία πεθερά της “μετά από 1 χρόνο έκανα και το παιδί. Η τρίτη μου πεθερά έλεγε στον γιο της ότι “έτσι και την πάρεις αυτή θα πέσω από τον 4ο”. Δεν με ήθελε, γιατί είχα πολλά διαζύγια. Δεν είχε έρθει στο γάμο. Λίγο πριν γεννήσω τα βρήκαμε”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ