Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΈλενα Παπαρίζου: Η σωσίας της κάνει “θραύση” στο TikTok

Έλενα Παπαρίζου: Η σωσίας της κάνει “θραύση” στο TikTok

Υποστηρίζει ότι μοιάζει πολύ με την Έλενα Παπαρίζου. Είναι θαυμάστρια της Ελληνίδας ποπ σταρ, αλλά δεν την έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά. Ο λόγος για τη Ναυσικά Χιώτη, η οποία κάνει θραύση στο TikTok ως σωσίας της Έλενας Παπαρίζου.

“Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο στο Tik Tok ως Έλενα τις πέντε τελευταίες ημέρες», δήλωσε η Ναυσικά Χιώτη και πρόσθεσε πως ποτέ δεν χρησιμοποίησε το ατού της ομοιότητας που έχει με τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα.

Σύμφωνα με την ίδια, μοιάζει με την Έλενα, κυρίως στις γωνίες του προσώπου, τα μάτια και το βλέμμα.

«Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πολύ!», είπε η Ναυσικά Χιώτη και συμπλήρωσε:  «Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω. Στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ».

Εκτός από την ομοιότητα στην εμφάνιση, άραγε συμβαίνει το ίδιο και στο τραγούδι; Η Ναυσικά λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

«Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το «Τρελή Καρδιά, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ