Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΝικ Κύργιος: «Ήμουν ντεφορμέ, γιατί δεν έκανα σεξ και ήμουν λίγο... ερεθισμένος»

Νικ Κύργιος: «Ήμουν ντεφορμέ, γιατί δεν έκανα σεξ και ήμουν λίγο… ερεθισμένος»

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια δυσκολευόταν τρομερά να κάνει καλές εμφανίσεις, αφού του έλειπε το σεξ με την τότε σύντροφό του

Μπορεί πριν λίγο καιρό να έγινε πραγματικά χαμός ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και την πρώην πλέον σύντροφό του, Κιάρα Πάσαρι, όμως ο Ελληνοαυστραλός τενίστας σε δηλώσεις του στο News.AU, αποκάλυψε πως όταν μαζί και δεν βλέπονταν για έξι μήνες, λόγω των υποχρεώσεών του, δεν έκαναν σεξ και αυτό του δημιούργησε τρελό ντεφορμάρισμα.

«Με την πρώτη μου σύντροφο, μια φορά έλειψα για έξι μήνες. Όταν προσπαθείς να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο, αρχίζει να σου λείπει κάποιος αισθηματικά, σωματικά και παθαίνεις σεξουαλική απογοήτευση. Ήμουν στο γήπεδο και δεν μπορούσα να παίξω, γιατί ήμουν λίγο ερεθισμένος, αν με καταλαβαίνεις», τόνισε αρχικά ο 26χρονος τενίστας.

«Δεν έχει σημασία αν κάνεις δουλειά γραφείου… Αν δεν βλέπεις το έτερο σου ήμισυ, σε επηρεάζει. Στη δουλειά, στη διάθεση, στα πάντα… ήμουν ο πιο κακοδιάθετος όταν ήμουν μακριά από τη σύντροφο μου για πολύ καιρό», συμπλήρωσε.

«Γι’ αυτό το τένις είναι τόσο δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Το πνευματικό κομμάτι είναι γελοίο. Σωματικά, πρέπει να είσαι κτήνος», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ