Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΔέσποινα Βανδή: Το απρόσμενο κοινό σημείο ανάμεσα στην πρώην και τη νυν...

Δέσποινα Βανδή: Το απρόσμενο κοινό σημείο ανάμεσα στην πρώην και τη νυν σχέση της

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας πλέον όχι μέσω των λόγων, αλλά μέσω της κοινής παρουσίας τους μπροστά στον φακό, ότι είναι ζευγάρι. Η πρώτη αυτή, δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα αυτά τα έχεις εμπεδώσει κι έχουν σχολιαστεί αρκετά από τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Μία λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε ως τώρα, ανακάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα. Κι αυτό ήταν η φύση της εκδήλωσης που διάλεξαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Φύση θεατρική. Κι αυτό δεν έχει απαραιτήτως να κάνει μόνο με το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης θα διδάξει υποκριτική μέσω σεμιναρίων στη δραματική σχολή του Λάκη Λαζόπουλου. Έχει να κάνει και με την αγάπη της Δέσποινας Βανδή για το θέατρο.

Αυτή η αγάπη της Δέσποινας Βανδή για το θέατρο είναι διαχρονική. Το θέατρο αποτελεί μία αγαπημένη της επιλογή διασκέδασης που θέλει να μοιράζεται με ανθρώπους που αγαπά. Αυτές οι τελευταίες λέξεις ίσως να εξηγούν και τη μεγάλη σύμπτωση που ανακάλυψε η ομάδα της εκπομπής Super Κατερίνα. Βλέπεις η Δέσποινα Βανδή είχε πραγματοποιήσει την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον Ντέμη Νικολαΐδη, πριν από 22 χρόνια και πάλι σε μία θεατρική εκδήλωση.

Η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο θέατρο

Τότε η αφορμή για την πρώτη τους εμφάνιση, ήταν μία επίσημη πρεμιέρα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του Alpha. «Τον Οκτώβριο του 1999 η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν πραγματοποιήσει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο θέατρο. Είχαν δει την παράσταση Η Ήρα και το Παγώνι, που είχε ανέβει στο θέατρο Βρετάνια.

Μέχρι τότε υπήρχαν πάρα πολλές φήμες ότι ήταν μαζί, και από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ακουγόταν το όνομά της σε συνθήματα από τους φιλάθλους. Ωστόσο, δεν είχαν πει ποτέ τίποτα ως τότε οι δυο τους», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέμειναν μαζί για τα επόμενα αρκετά χρόνια της ζωής τους. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2021 με μία κοινή τους δήλωση.

Η νέα σελίδα στη ζωή της

Οι φήμες που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή να είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη, άρχισαν να κυκλοφορούν σε δημοσιεύματα τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Αρκετές paparazzi φωτογραφίες των εξόδων τους και μερικά απροσδόκητα πλάνα από το ταξίδι τους στην Ιταλία μετά, οι δυο τους αποφάσισαν να τις επιβεβαιώσουν. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί. Παρόλο που δεν μιλούν για τη σχέση τους, η παρουσία τους στην εκδήλωση με άρωμα θεάτρου, την επιβεβαιώνει.

«Εμείς απλά επισημαίνουμε τις συμπτώσεις», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος. Και στη συνέχεια η ομάδα της εκπομπής επεσήμανε την αγάπη της Δέσποινας Βανδή για το θέατρο. Η τραγουδίστρια εξάλλου έχει δοκιμαστεί και στην υποκριτική τόσο τηλεοπτικά (θυμήσου το επικό της guest στους Δύο Ξένους) όσο και θεατρικά, στην παράσταση Mamma Mia.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ