Μαρία Τζομπανάκη: «Μου έκανε κομπλιμέντο “τι όμορφα μαλλιά που έχεις”, και του έριξα χαστούκι»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Μαρία Τζομπανάκη.

Στον Alpha Κύπρου μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική «Καλλιόπη» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική, τους άνδρες που ερωτεύτηκε, τον εγγονό της αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία.

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα», αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για τον γιο της, ενώ σημείωσε πως τον εγγονό της δεν τον βλέπει συχνά λόγω κορωνοϊού λέγοντας ότι είναι… ξανθοκόκκινος γιατί μοιάζει στη μητέρα του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Τζομπανάκη είπε: «Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε… Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο».

«Πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν, με ενδιέφεραν πολλοί λίγοι. Και νομίζω ότι τους ξέρουν σχεδόν όλους τους ξέρετε. Τους μισούς τους παντρεύτηκα» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός από τον Σασμό και εξομολογήθηκε πως «Δεν γίνεται να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι στο υποσυνείδητο αλλά υπάρχει».

Επιπροσθέτως, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο. Μία φορά το έκανα σε κάποιον που στεκόταν πολύ κοντά μου και μου είπε “τι όμορφα μαλλιά” και έφυγε το χέρι μου».

Δείτε όσα είπε

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ