«Έτσι θα τον κερδίσεις»: Πέντε ψυχολογικά κόλπα για να γίνεσαι πιο ελκυστική σε αυτόν που σου αρέσει

Ελκυστικές γυναίκες: Θέλεις να γίνεις κι εσύ μία ελκυστική γυναίκα σαν αυτές που κοιτάς στο δρόμο, στα περιοδικά και στην τηλεόραση και δεν ξέρεις πώς μπορείς να το επιτύχεις με πολύ απλούς και φυσικούς τρόπους;

Γνωρίζατε πως υπάρχουν κάποια ψυχολογικά κόλπα που σας κάνουν να είστε περισσότερο ελκυστικές σε αυτόν που σας αρέσει;

Παρακάτω θα βρείτε πέντε ψυχολογικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

1. Η αληθινή έλξη βρίσκεται στην αυτοπεποίθηση. Να είστε αυθεντικές

Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση σαγηνεύουν και προσελκύουν. Όμως, αυτή η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση δε θα πρέπει ποτέ να φτάσει στα όρια της υπεροψίας ή του ναρκισσισμού.

Αληθινή αυτοπεποίθηση είναι όταν γνωρίζετε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Ωστόσο, γνωρίζετε και τα όρια σας. Επιπροσθέτως, έχετε την ικανότητα να τα αναγνωρίζετε και να δοκιμάζετε να βελτιώνεστε καθημερινά πάνω σε αυτά.

Ακόμη περισσότερο, η αυτοπεποίθηση τροφοδοτείται μαζί με άλλες βασικές και σημαντικές διαστάσεις.

Μεταξύ αυτών είναι η αυτοεκτίμηση, μια καλή αυτο-αντίληψη και ένας συνδυασμός ο οποίος περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο είδος ταπεινότητας που θα σας επιτρέψει να είστε πιο ανοικτές και πιο κοντά στους άλλους.

2. Δημιουργήστε τη δική σας μόδα

Σ’ ένα κόσμο με ανθρώπους που είναι αρκετά ίδιοι, η διαφορετικότητα είναι ελκυστική.

Όμως, κατά καιρούς, πολλές γυναίκες σκέφτονται πως η διαφορετικότητα θα τις αναγκάσει να αποκοπούν, να δεχθούν κριτική ή ακόμη και να χωριστούν από την ίδια την κοινωνία.

Το να έχετε μια γαμψή μύτη σαν ράμφος ή να είσαστε υπέρβαρες, για παράδειγμα, φαίνονται σαν αληθινά εμπόδια για να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους. Όπως και ένα ασύμμετρο πρόσωπο ή να είστε πολύ ψηλές ή πολύ κοντές.

Ωστόσο, όλες αυτές οι μικρές διαφορές θα πρέπει να συνοδεύονται από αυτοπεποίθηση.

Δείξτε στον κόσμο πως είστε μοναδικές, πως έχετε τη δική σας μόδα και ότι είστε ευτυχισμένες με το ποιες είστε.

3. Η δύναμη της επικοινωνίας χωρίς λόγια

Η έλξη ξεκινά με ένα βλέμμα και γνωρίζοντας πώς να συνδεθούμε με τους άλλους μέσω αυτού.

Κατ’ επέκταση, θα χρειαστεί να μάθετε να σκέφτεστε για τη στάση του σώματός σας: τα σταυρωμένα πόδια και σταυρωμένα χέρια είναι σαν τοίχοι όταν πρόκειται να παράγετε αυτοπεποίθηση.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ανοιχτή γλώσσα του σώματος για να δείξετε ότι είστε ήρεμοι και άνετοι. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για χειρονομίες, χαμογελάστε για να σαγηνεύσετε, χρησιμοποιήστε το κεφάλι σας για να γνέψετε και να δείξετε ενδιαφέρον και το σώμα σας για να δείξετε αυτοπεποίθηση και οικειότητα.

4. Ενσυναισθητική επικοινωνία για να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους

Τα άτομα που μπορούν να δείξουν ότι μπορείτε να τα πλησιάσετε, που ξέρουν πώς ν’ ακούσουν και είναι δυνατό να εδραιώσουν μια συναισθηματική και γνωστική ενσυναισθητική επικοινωνία, γίνονται περισσότερο ελκυστικά σταδιακά.

Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τη συνήθεια να μιλούν πάντα για τον εαυτό τους με τη λογική πως “πλασάρουν τον εαυτό τους” για να δείχνονται. Εκθειάζουν τις υποτιθέμενες αρετές και ικανότητές τους, όπως και τα υπέροχα προσόντα τους, αλλά αυτό που προκαλούν στην πραγματικότητα είναι δυσφορία και απόσταση.

άλλους. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πώς να το κάνουν αυτό όντας αυθεντικοί, με ειλικρινές ενδιαφέρον γι’ αυτούς που έχουν μπροστά τους και δεν παύουν ποτέ να είναι ταπεινοί. Αυτό τους κάνει πολύ ελκυστικούς.

5. Κάτι ασυνήθιστο για να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους

Όπως επισημάναμε, αν έχετε εμμονή με το να “ταιριάζετε” και να έχετε παρόμοια χαρακτηριστικά με άλλους ανθρώπους, καταφέρνετε μονάχα να χαθείτε στον ωκεανό με τα συνηθισμένα άτομα χωρίς να ξεχωρίσετε ποτέ.

Θέλετε να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους, να είστε διαφορετικοί και να συγκεντρώσετε τα βλέμματα όλων όσων παρευρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο; Τότε πρέπει να τονίσετε τη μοναδική πτυχή που σας χαρακτηρίζει. Αυτό είναι κάτι που θα θυμούνται οι υπόλοιποι ή θα τους κάνει να σας αναγνωρίζουν.

Μπορείτε να είστε εκείνη στην οποία αρέσει το “pin-up” στυλ, τα αυθεντικά μαλλιά ή τα κλασσικά παπούτσια.

Το να είστε αυθεντικές πρέπει να έρχεται σε αρμονία με την εμφάνιση και τη ζωή σας. Δε θα πρέπει να προσπαθήσετε ποτέ να δείξετε κάτι που δεν ταιριάζει στη λογική σας ή που σας απομακρύνει από την ταυτότητά σας.

Ασφαλώς, όλα τα παραπάνω ισχύουν και για όσους άνδρες επιθυμούν να είναι ελκυστικοί.

Πηγή: meygeia.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ