Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της και έλαβε αποκλειστικά το επίθετο του συζύγου της, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου όπως λέγεται πλέον, άλλαξε το επώνυμό της στις 9/12/2020, όταν ο σύζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος ακόμα δοκιμαζόταν στο νοσοκομείο, θέλοντας να του κάνει ένα “δώρο”.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή σχετικά με το θέμα της εξαδέλφης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την εξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», λέει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε και ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής. «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο ενημερώνεται ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ελαφρά τη καρδία ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος» ανέφερε σχετικά με το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ