Ο πατέρας του Mad Clip και η ενόχληση για τις τοξικολογικές εξετάσεις

Δύο μήνες μετά τη μοιραία νύχτα, βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip.

Ο πατέρας του άτυχου τράπερ, μιλώντας στο Star, εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για τις τοξικολογικές εξετάσεις του γιου του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος δήλωσε στο Star:

«Σαν γονείς γνωρίζαμε τι παιδί μεγαλώσαμε, όπως γνωρίζαμε ότι ποτέ ο γιός μας δεν θα κρατούσε το τιμόνι μεθυσμένος, διακινδυνεύοντας τόσο τον εαυτό του όσο και τις ζωές άλλων ανθρώπων. Το κρίμα είναι ότι σαν γονείς δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους για το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων του γιού μας και ενημερωθήκαμε γι’ αυτό από τα ΜΜΕ, όπως ακριβώς συνέβη και όταν βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του, για τα οποία μέχρι και σήμερα κανένας από την Ελληνική Αστυνομία δεν έχει ενημερώσει ούτε εμένα ούτε τη μητέρα του, παρόλο που από την πρώτη στιγμή είχα υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου, καθώς και των fans του, που στάθηκαν δίπλα μας».

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα του Mad Clip ήταν 0,9% με όριο το 0,5%.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ