Έμιλι Ρατακόφσκι: «Ανακουφίστηκα που γέννησα αγόρι, δεν ήθελα η κόρη μου να γίνει αντικείμενο του σεξ»

Το γνωστό μοντέλο έχει μιλήσει πολλές φορές για το δυστυχισμένο παρελθόν της, καθώς από πολύ μικρή είχε γίνει σύμβολο του σεξ – «Δεν θέλω τα ίδια για την κόρη μου»

Η Έμιλι Ρατακόφσκι μίλησε ανοιχτά για το πώς επηρέασε τη ζωή και τη σεξουαλικότητά της η μητρότητα.

Το μοντέλο που έφερε πριν από επτά μήνες στον κόσμο τον γιο της εξηγεί πως η γέννησή του την έκανε να νιώσει ανακούφιση, συναίσθημα που όπως αναφέρει στο Elle σίγουρα δεν θα το ένιωθε σε περίπτωση που το μωρό της ήταν κορίτσι.

«Αρχικά, ήθελα κοριτσάκι, όμως όταν έμαθα ότι περιμένω γιο, ανακουφίστηκα. Πιστεύω ότι η γυναίκα σεξουαλικοποιείται από πολύ νωρίς, πριν καν ακόμα μπει στην εφηβεία». αναφέρει αρχικά το γνωστό μοντέλο. Στο παρελθόν, η ίδια είχε αποκαλύψει πως το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εκείνη. «Δεν θα ήθελα τα ίδια για την κόρη μου», εξηγεί.

«Θυμάμαι ότι πήγαινα στην Α’ δημοτικού και την ώρα που βρισκόμουν στην κουζίνα, έκανα μία σέξι κίνηση μπροστά στους γονείς μου κι αμέσως με ρώτησαν που το έμαθα αυτό. Τους απάντησα ότι “απλά το έμαθα, αυτό κάνουν οι γυναίκες», εξηγεί η Έμιλι Ρατακόφσκι.

Στο μέλλον πάντως, ίσως αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρει, αφού έχει σκοπό να αποκτήσει σίγουρα κι άλλα παιδιά πέρα από τον μικρό Σιλβέστερ-Απόλλο.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, η εμπειρία του τοκετού έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να μάθει να εμπιστεύεται το σώμα της και να κατανοήσει πως μόνο εκείνη έχει τον έλεγχό του.

«Σιχαίνομαι την ιδέα ότι ξαφνικά γίνεσαι μητέρα κι όλα αλλάζουν. Είναι ένα θέμα που θίγω συχνά. Ότι από παιδί γίνεσαι αντικείμενο του σεξ και μετά μητέρα. Όμως, ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα δωμάτιο και εμπιστευόμουν πιο πολύ το σώμα μου παρά τον κόσμο που βρισκόταν γύρω μου και μου εγγυόταν ότι το ήξερε καλύτερα από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ