Τζένη Χειλουδάκη: Σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τον θάνατο της μητέρας της: Η δημόσια έκκληση στο Facebook

Δύσκολα είναι τελευταία 24ωρα που περνάει η Τζένη Χειλουδάκη, μετά τον θάνατο της μητέρας της ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η Τζένη Χειλουδάκη, σε νέα της ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook απευθύνει δημόσια έκκληση, καθώς ζητά «μεγάλη σκηνή τύπου στρατιωτική αδιάβροχη…».

Τζένη Χειλουδάκη: Η δημόσια έκκληση στο Facebook

Χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη αναφέρει σε σημερινή της ανάρτηση: «Παρακαλώ πολύ αν κάποιος έχει μια μεγάλη σκηνή τύπου στρατιωτική αδιάβροχη αντιανεμική που δεν την χρειάζεται πια κ.λπ. Ας με ενημερώσει ναι;;;;; Γιατί σύντομα θα πάω να μείνω στο κηπούλι μου με τα ζώα μου… Σας ευχαριστώ… Σας αγαπώ… Δεν είμαι καλά μετά τον θάνατο της μανούλας μου αλλά προχωρώ… έτσι πρέπει… Ο εκδοτικός Οίκος anima και η κυρία Άννα Ραζη που μου χρωστά 6 χρόνια τα χρήματα από τη μαύρη βίβλο μου που μοσχοπούλησε ελπίζω να μην βρεθεί ποτέ στην κατάσταση που βρίσκομαι… Αυτό μόνο… Κάρμα όλα…».

Η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη για το θάνατο της μητέρας της

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες η Τζένη Χειλουδάκη συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας της είχε αναφέρει μέσα από ανάρτησή της:

«Η μανούλα μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς πριν λίγη ώρα… ακριβώς στις 12μμ 28 Οκτωβρίου του 2021… Μάνα, όπως έζησες εσύ 87 χρόνια για μένα, θα ζήσω και εγώ, για σένα μόνο και για τα ζωάκια μου…απλά μάνα, να ξέρεις, ξεριζώθηκα…

Δεν έχω πια τα φτερά που μου έδινες να πετώ ούτε τις ρίζες που με κρατούσαν στη γη…θα αναπνέω μάνα μου… άλλα με δυσκολία όπως εσύ το τελευταίο διάστημα… Να ξέρεις μάνα, είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που αγάπησα πιότερο και από τον εαυτό μου… Θα σε αγαπώ μέχρι να σε συναντήσω πάλι κάποτε και να στο πω ξανά… και έπειτα αιώνια μαζί θα ταξιδεύουμε στο σύμπαν… Αναπαύσου τώρα…».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ