Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤάσος Ξιαρχό – Ξανά στο νοσοκομείο

Τάσος Ξιαρχό – Ξανά στο νοσοκομείο

Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Ο Τάσος Ξιαρχό μετά την μεγάλη δημόσια κατακραυγή που προκλήθηκε μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο οποίο χλεύαζε μια κοπέλα για τα κιλά της, και ενώ αγνοούντας για ώρες, μετέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ προκειμένου να βεβαιωθούν οι γιατροί πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο Τάσος Ξιαρχό στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε πως η υγεία του πηγαίνει καλύτερα και πως έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο

Σύμφωνα όμως με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, σήμερα το μεσημέρι και αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μενίδι για να δώσει κατάθεση. Στη συνέχεια ο χορογράφος πήγε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται ακόμη.

Το θρίλερ με τη χθεσινή του εξαφάνιση

O πατέρας του έκανε δηλώσεις χθες στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς ο γιός του αγνοούνταν για πολλές ώρες, ενώ είχε συνδράμει και η αστυνομία στην προσπάθεια εντοπισμού του.

Μετά από αρκετές ώρες και ενώ δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους δικούς του, επικοινώνησε με έναν φίλο του, και τελικά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ