Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΞιαρχό: Γέμισε ριγέ το Διαδίκτυο κατά του χορογράφου

Ξιαρχό: Γέμισε ριγέ το Διαδίκτυο κατά του χορογράφου

Πρώτο trend στο Twitter – H συγγνώμη του χορευτή δεν έπεισε κανέναν – Έκανε μέχρι και δημοσκόπηση ρωτώντας τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνιση του

Αγανάκτηση και έντονες επικρίσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο το story του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram. Ο χορευτής χωρίς καμία απολύτως συγκατάθεση μαγνητοσκόπησε μία άγνωστη σε αυτόν γυναίκα σε ένα εστιατόριο όπου με περισσή ειρωνεία σχολίασε τα κιλά της και τα ρούχα της.

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: “όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια”» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο χορευτής, καθήμενος σε εστιατόριο με δυνατή μουσική. «Το θυμάμαι από μωρό, ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια. Κοιτάξτε», συνεχίζει ο Ξιάρχο, στρέφοντας την κάμερά του στη γυναίκα που, εν αγνοία της για όλο αυτό, έτρωγε με την παρέα της στο διπλανό τραπέζι.

Το βίντεο αυτό και τα κατάπτυστα σχόλιά του προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων τόσο στο Twitter – το hashtag #ξιαρχο – είναι πρώτο trend όσο και γνωστών προσώπων της εγχώριας σόου μπιζ.

Γνωστές Ελληνίδες φόρεσαν ριγέ μπλούζες και σχολίασαν σε έντονο ύφος το σχόλιο του χορευτή. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες που απάντησαν στον Ξιαρχό φορώντας ριγέ μπλούζα. Μάλιστα η Κατερίνα Ζαρίφη σε δική της ανάρτηση την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έδωσε…

Δείτε πώς απάντησαν στον Τάσο Ξιαρχό γνωστές Ελληνίδες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ