Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤάσος Ξιαρχό: Μετά το TikTok, στο Ιπποκράτειο

Τάσος Ξιαρχό: Μετά το TikTok, στο Ιπποκράτειο

Μία ημέρα μετά την ανάρτηση που προκάλεσε πλήθος επικρίσεων, ο γνωστός χορογράφος απειλούσε να αυτοκτονήσει – Τελικά, με μια ανάρτηση στο TikTok, έδειξε να το… μετανιώνει και είπε ότι δεν το έκανε, για να τον λυπηθούν – Στο νοσοκομείο είπε ότι πήρε 40 χάπια – Το δημόσιο «ευχαριστώ» της κοπέλας που χλεύασε για τα κιλά της

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας (στα Επείγοντα του Παθολογικού) μεταφέρθηκε ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που -κατά δήλωσή του- έκανε, παίρνοντας χάπια.

Σύμφωνα με πληροφοριες, ο χορογράφος ισχυρίστηκε ότι έλαβε 40 χάπια (Xefo και Mesulid), ωστόσο, η κατάσταση του δεν φαινεται να εμπνέει ανησυχία στους γιατρους. Ο Τάσος Ξιαρχό συνοδεύεται από τη δικηγόρο του κι ένα ακόμη συγγενικό του πρόσωπο. Αναμένεται να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Νωρίτερα, είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια. Η περιπέτεια της εξαφάνισής του ήρθε σε συνέχεια των επικρίσεων που δέχτηκε για την ανάρτησή του στα social media, με την οποία ειρωνευόταν μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Και συνέχισε: «Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ