Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚατερίνα Καινούργιου: Πλάνταξε στο κλάμα με την συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη

Κατερίνα Καινούργιου: Πλάνταξε στο κλάμα με την συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη η οποία εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Νίκο. Όλα όσα είπε η Μαίρη Μπάρκουλη έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει και να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

«Κάποια στιγμή με πιάνει μια κυρία από το γηροκομείο και μου λέει “Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες”. Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δε θα εξιλεωθώ ποτέ γι΄αυτό το παιδί. Την τελευταία φορά που μπήκε εντατική ο Ανδρέας ήταν μόνο του στο σπίτι, δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του, μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι που βάζουν στους καρκινοπαθείς να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό» αυτό έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Συγγνώμη που συγκινούμαι αλλά γνωρίζοντάς τον και μιλώντας και με τον Νίκο τον Κοκλώνη για όλα αυτά που έχει περάσει… τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια που πολλές φορές με τους ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε λίγο ξεχάσει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου κλαίγοντας με αναφυλιτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ