Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΈκανε σεξ με 18 άντρες σε μία νύχτα – Ο σύντροφός της...

Έκανε σεξ με 18 άντρες σε μία νύχτα – Ο σύντροφός της ήταν εκεί και παρακολουθούσε

Μάλιστα μοίραζε και τα προφυλακτικά

Και όμως μερικά ζευγάρια δεν έχουν ταμπού και αναστολές. Τους αρέσει να πειραματίζονται στο κρεβάτι, να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να εκπληρώνουν τις φαντασθιώσεις τους.

Όπως ακριβώς έκανε και η Λουίζ από το Σίδνεϊ, η οποία αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με 18 παρτενέρ σε ένα βράδυ. Μάλιστα, ο σύζυγός της το ήξερε. Δεν έφερε αντίρρηση και βρισκόταν εκεί παρακολουθώντας τι κάνει και προσφέροντας προφυλακτικά.

Η 30χρονη μίλησε για την εμπειρία της σε ένα επεισόδιο του δημοφιλούς podcast «Sex Files»

Παραδέχτηκε ότι η αυστηρή ανατροφή της Καθολικής την εμπόδισε αρχικά να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της. Ωστόσο, όταν μπήκε για τα καλά στον κόσμο της ανταλλαγής συντρόφων άνοιξε τους ορίζοντές της και δεν θα απέκλειε να το δοκιμάσει ξανά στο μέλλον.

Αφού παντρεύτηκε άρχισε να φαντασιώνεται πώς θα ήταν να έρθει κοντά με έναν τρίτο.

«Ο σύζυγός μου ήταν το πρώτο άτομο που έκανα σεξ, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν είχα φαντασιώσεις ότι κάνω σεξ με αγνώστους. Ως μητέρα με μια νεαρή οικογένεια και έναν σύζυγο μακριά για μήνες, λαχταρούσα την περιπέτεια και την ιδέα να με αναζητήσουν», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Το τοπικό μου sex shop προσέφερε μαθήματα σεξ και ένα από αυτά αφορούσε τα swinging clubs. Έστειλα μήνυμα στον άντρα μου ότι θα πάω και πήγα».

Μερικά χρόνια μετά εμπιστεύτηκε τις φαντασιώσεις της για ομαδικό σεξ στον άντρα της. Και αυτός δεν είπε «όχι».

Η Λουίζ ξεκίνησε κάνοντας σεξ με 10 άντρες σε μια νύχτα και ύστερα με 18 άντρες. Μάλιστα, ο σύντροφός της ήταν εκεί και παρακολουθούσε.

«Ναι, το σεξ ήταν υπέροχο, αλλά το να ξέρεις ότι αυτά τα παιδιά είναι εδώ για μένα και μόνο για μένα είναι πραγματικά ενδυναμωτικό», κατέληξε η νεαρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ