Εκθαμβωτική η Ελένη Μενεγάκη – Η δήλωση για τις… ίντριγκες

Στο Εθνικό Θέατρο βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο φωταγωγήθηκε ροζ με αφορμή την εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού 2021.

«Σε όσες δεν έχουν πάρει σοβαρά τι σημαίνει καρκίνος, να το κάνουν. Γυναίκες που ξέρω εγώ το αντιμετώπισαν, το νίκησαν. Τη μαστογραφία φέτος την έκανα έναν μήνα νωρίτερα», είπε η γνωστή παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην εκπομπή της αλλά και στο πώς πέρασε το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση. «Το ευχαριστιέμαι στην εκπομπή, ίσως πιο πολύ από πριν. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός, έμεινα σπίτι μου, ξεκουράστηκα. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα.

Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν στο πλατό, παρά να περπατήσω στο δρόμο. Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω κάθε στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Αναφερόμενη στον Alpha και στο ότι δεν κάλυψε το γεγονός, η ίδια είπε «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ